Wie zitten er achter A Voyage to the Red Planet?

Gepubliceerd op 17 mei 2017 om 09:06

Benieuwd wie er nu eigenlijk achter Galaxy Events zit en hoe 'A Voyage to the Red Planet' tot stand is gekomen? Lees dan snel verder!

Drie studenten vanuit verschillende scholen en opleidingen volgen op dit moment de minor 'Eventmanagement' op Hanzehogeschool in Groningen. Samen werken ze aan een project, namelijk een zelf bedacht evenement te organiseren. Na een paar brainstormsessies was opeens 'A Voyage to the Red Planet' geboren.

Het evenement staat in teken om mensen op een leuke en uniek wijze wat meer te weten laten komen over Mars en het heelal. Het heelal is immers immens en men is tot op heden nog steeds druk om dit te onderzoeken. Nog steeds komen ze met nieuwe bevindingen in de media. Ze zeggen dat over enkele jaren mensen zelf op reis naar Mars kunnen. Een heel interessant onderwerp dus wat nog steeds volop leeft! Tijdens het evenement kunnen bezoekers zich helemaal onderdompelen in de wereld van Mars.

De organisatie, genaamd Galaxy Events, bestaat uit;

  • Wilson de Vries 
  • Sanne Terpstra 
  • Sharon de Jonge

De organisatie kijkt erg uit om een geweldig evenement neer te zetten en hopen dan ook om je welkom te mogen heten op woensdag 28 juni tijdens 'A Voyage to the Red Planet'!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb